Retouren

Inruil of retourneren van bestelde onderdelen is niet mogelijk.

De foto’s van de producten dienen enkel ter oriëntatie. Vraag en vergelijk het artikelnummer, zodat gegarandeerd is dat deze ook geschikt is voor uw voertuig. Vanwege de nieuwe EU-wetgeving en de geplande wijzigingen in het wetboek van koophandel bent u bij aankoop van al onze gebruikte producten gebonden aan de volgende voorwaarden, stel uw vragen alstublieft alvorens u tot een aankoop overgaat;

Het artikel wordt “zoals het is” door ons verkocht, dit betekent; door tot aankoop van het onderdeel over te gaan, stemt u er uitdrukkelijk mee in volledig af te zien van de wettelijke garantie / garantie / retourregeling voor gebruikte goederen. Het (laten) verzenden van producten is geheel voor risico van de afnemer, bij schade of verlies dient men zelf contact op te nemen met de desbetreffende bezorgdienst. De Klant dient uitdrukkelijk alvorens verzending aan te geven of men het desbetreffende product verzekerd en/of aangetekend wenst te laten opsturen.

Op het moment dat de Klant kiest voor het reserveren van bepaalde onderdelen (ook bestelde onderdelen / te verwachten onderdelen) door het doen van een aanbetaling, is de Klant akkoord met de voorwaarden hieromtrent. Op het moment dat de klant besluit de betreffende onderdelen vervolgens niet af te nemen / de bestelde onderdelen wilt anuleren wordt het aanbetaalde bedrag verbeurt ten gunste van Express Autodemontage. Klant kan geen aanspraak meer maken op het aanbetaalde geldbedrag. Uitzondering is wanneer Express Autodemontage niet kan voldoen aan de levering van dit onderdeel binnen een vooraf gestelde termijn , maar in ieder geval binnen 90 dagen vanaf de datum van aanbetaling.

Aan advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.

Koop niet als u het niet eens bent met deze bepalingen.

Door tot aankoop van onderdelen over te gaan, accepteert u automatisch de op de webpagina vermelde algemene voorwaarden van Express Autodemontage.